O campanie cu totul originală a fost lansată recent de către agenţia de pariuri sportive Unibet. În cadrul ofertei, sunt recompensate pariurile greşite, adică cele care sunt bazate pe pronosticuri incorecte cu privire la meciurile din faza grupelor de la EURO 2020. Este vorba despre o metodă incitantă, o adevărată provocare pentru cei care cred că au ghinion la pariuri sportive. Fondul de premiere (unul sau mai mulţi câştigători) este de 500.000 RON.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

O singura condiţie trebuie să îndeplineşti pentru a câştiga: să completezi cuponul de joc cu cele 36 de meciuri din grupele EURO 2020 (11 - 23 iunie) în aşa fel încât niciuna din predicţii să nu se adeverească. În sistem 1x2, ai şanse mai mari de a indica un rezultat incorect decât unul corect. Aşadar, sistemul propus în inedita campanie este mai simplu de îndeplinit decât o serie similară de pariuri clasice.

Cât de uşor este să mizezi pe rezultate incorecte? De exemplu, Franţa este marea favorită în Grupa F, iar în meciul cu Ungaria, cel mai probabil francezii se vor impune. În campania Unibet pariuri EURO 2020, dacă Franţa câştigă meciul, sunt validate ca fiind câştigătoare pariurile incorecte - pe scor egal sau pe victorie a Ungariei. Astfel, şansă dublă la fiecare pariu de acest gen.

Campania Greşeşte şi Câştigă 500.000 RON derulată de Unibet este dedicată tuturor clienţilor agenţiei de pariuri online, noi şi existenţi (chiar şi celor care nu au efectuat vreun depozit). Mecanismul de participare este simplu: o persoană dornică de a avea o şansă în campanie trebuie să se autentifice şi să acceseze pagina ofertei EURO 2020, să apese pe butonul galben "Alege toate răspunsurile greşite acum" şi să completeze variantele dorite (1x2) la toate cele 36 de meciuri din grupe.

După ce cuponul este salvat, acceptând termenii şi condiţiile, apare mesajul final "Dacă la finalul meciurilor din grupe ai 0 răspunsuri corecte, vei primi 500.000 RON bani cash in contul Unibet". Mai departe, ca participant, tot ceea ce trebuie să faci este să speri că... pronosticurile tale nu se vor adeveri.

Oportunitatea de a câştiga cei 500.000 RON (sau o parte din acest premiu, căci dacă vor exista mai mulţi câştigători, atunci fondul de premiere de 500.000 RON va fi împărţit în mod egal între aceştia) nu este totul în campania Unibet! În mod garantat, fiecare participant primeşte şi 10 RON la pariuri. Suma se acordă pe data de 11 iunie 2021 - ziua de start EURO - în contul de client, sumă care se poate paria pe orice eveniment sportiv de pe platforma de joc.

Fiecare jucător poate introduce un singur cupon de joc în campania 1X2 Câştigă 500.000 RON şi primi un singur pariu 10 RON pe durata campaniei. Termenul limită pentru completarea cupoanelor (şi editarea cupoanelor, dacă se doreşte) este vineri, 11 iunie, ora 22:00, ora României.

O mare varietate de opţiuni de pariuri pentru evenimentele de la EURO 2020

Interesul foarte mare pentru Campionatul European reiese şi din varietatea impresionantă de opţiuni de pariere pe unibet.ro. Se poate miza deja pe partidele din grupe, dar şi pe diferite combinaţii de echipe care să joace finala, pe Cel mai bun jucător sau Cel mai bun tânăr jucător.

La categoria Cel mai bun marcator, favoriţi sunt Harry Kane (cotă 8.00), Romelu Lukaku (cotă 9.00), Kylian Mbappe (cotă 11.00), Cristiano Ronaldo (cotă 16.00) şi Karim Benzema (cotă 21.00). Trofeul ar putea fi ridicat de Franţa (cotă 6.00), Anglia (cotă 6.50), Belgia (cotă 7.00), Portugalia (cotă 9.00), Germania (cotă 10.00). Pe unibet.ro pot fi verificate cotele la zi ale tuturor echipelor participante la EURO 2020.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.