Poliţiştii doljeni au intervenit duminică seara, într-un apartament din Craiova, în care un bărbat îşi ţinea închise soţia şi soacra. Oamenii legii au intrat în apartament pe fereastră, folosindu-se de o scară, şi l-au imobilizat pe bărbat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj, duminică seară, poliţişti din cadrul Secţiei 3 Poliţie Craiova au fost sesizaţi cu privire la faptul că un bărbat îşi tine soţia şi soacra închise în locuinţă şi nu le permite să iasă din casă.
 
 
“La faţa locului au fost direcţionate imediat mai multe echipaje de poliţie din cadrul Secţiei 3 Poliţie Craiova care au stabilit că un bărbat de 60 ani, din Craiova, refuză să deschidă uşa apartamentului de pe Strada Revoluţiei, din Craiova, pentru a permite soţiei şi soacrei  sale să iasă afară. La faţa locului s-au deplasat şi luptători din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Dolj precum şi un echipaj din cadrul ISU Dolj”, a transmis IPJ Dolj. 
 
 
Sursa citată a menţionat că forţele de ordine au analizat situaţia şi au decis să pătrudă în locuinţă.  Astfel, cu ajutorul unei scări, poliţiştii au reuşit să intre în locuinţa situată la etajul 1, pe o fereastră a apartamentuiui.
“Din fericire, intervenţia s-a finalizat cu succes iar persoanele implicate nu au suferit vătamari corporale. Bărbatul a fost imobilizat de poliţişti şi condus la sediul secţiei pentru audieri, în vederea stabilirii situaţiei de fapt”, a mai precizat IPJ Dolj.
În urma cercetărilor, poliţiştii au stabilit că în noaptea de 5/6 iunie, bărbatul respectiv le-a agresat fizic pe cele două femei. Acestea s-au opus emiterii unui ordin de restricţie provizoriu.în cazul bărbatului.
În cauză, poliţiştii au deschis dosar penal pentru lipsire de libertate şi violenţă în familie. 
De asemenea, în cursul nopţii trecute, bărbatul a fost transportat la un spital de specialitate, în vederea efectuarii unui consult medical, rămânând internat.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.