Un incendiu a izbucnit în noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 1.30 la un tren de marfă încărcat cu cereale, aflat în staţia Poarta de lângă Teregova, judeţul Caraş-Severin. Intervenţia pompierilor a fost una dificilă deoarece alimentarea cu apă a autospecialelor de intervenţie s-a putut face de la un râu aflat la 10 kilometri distanţă, iar locomotiva avea rezervorul de 10.000 de litri plin cu ulei. Incendiul a fost stins abia duminică dimineaţă, după ora 8.30.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
 
Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Caraş-Severin, pompierii au fost chemaţi, în jurul orei 01.30, să stingă incendiul izbucnit la un tren de marfă încărcat cu cereale care staţiona în la Poarta, lângă Teregova.
 
Incendiul se manifesta la locomotiva trenului, iar aceasta a fost decuplată de restul garniturii, astfel că focul nu s-a extins si la vagoane.
 
 
Intervenţia pompierilor a fost una dificilă, deoarece alimentarea autospecialelor cu care s-a intervenit s-a putut face la un râu aflat la zece kilometri distanţă, iar locomotiva avea rezervorul de 10.000 litri plin cu ulei.
 
Incendiul a fost stins abia in jurul orei 08.30, iar acum urmează să se stabilească de la ce a pornit focul.
 
Potrivit ISU Caraş-Severin, nu au fost victime în urma incendiului şi nici circulaţia trenurilor nu a fost perturbată.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.