Un bărbat de aproximativ 50 de ani a fost implicat, vineri, într-un accident cu parapanta, intre Şiria şi Ghioroc, în judeţul Arad, după ce la aterizare s-a agăţat de firele de electricitate. Acolo a intervenit elicopterul SMURD care l-a preluat pe parapantist şi l-a transportat de urgenţă la Spitalul Judeţean din Arad.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
"Un accident în care a fost implicat un parapantist a avut loc între localităţile Şiria şi Ghioroc, în judeţul Arad. Un bărbat de aproximativ 50 de ani s-a agăţat de firele de transport energie electrică, la şase-şapte metri de pământ. Un şofer l-a observat şi a sunat la numărul de urgenţă 112”, a declarat, pentru News.ro, Gheorghe Pleşca, purtătorul de cuvânt al ISU Arad.
 
La locul accidentului a sosit imediat elicopterul SMURD care l-a preluat pe bărbat şi l-a transportat de urgenţă la Spitalul Judeţean Arad, în stare de conştienţă, însă cu răni. Medicii urmează să îl evalueze medical şi să îi ofere tratamentul necesar.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.