Prim-ministrul Florin Cîţu a afirmat, vineri la Baia Mare, că că există surse de finanţare pentru mari proiecte de investiţii în România. El a adăugat că se pregăteşte pentru o guvernare de cel puţin opt ani şi va fi făcută autostradă care va trece Carpaţii, vor fi făcute spitale prin PNRR, dar şi alte spitale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Vreau să-i asigur pe români că vom avea surse de finanţare şi că ceea ce am promis că facem până în 2024. Şi eu am spus că ne pregătim pentru o guvernare de cel puţin opt ani de zile, până în 2028 şi vom face. Vom trece Carpaţii cu autostradă. Sibiu-Piteşti se va face. Vom face spitale prin PNRR, dar sunt şi alte spitale. Până în 2024 vom avea câteva spitale”, a afirmat Florin Cîţu vineri la sediul Consiliului Judeţean Maramureş din Baia Mare.

Şeful Executivului a vizitat vineri centrul de vaccinare drive-thru amenajat în Piaţa Libertăţii din Baia Mare. Ulterior, el a participat la prezentarea planului de investiţii şi a proiectelor pentru judeţul Maramureş.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.