Persoana al cărei trup a fost găsit carbonizat în incineratorul de lângă Ploieşti care a fost cuprins de un incendiu puternic, miercuri, a fost identificată ca fiind un angajat al societăţii care operează incineratorul. Bărbatul a intrat în incinerator ilegal, susţin reprezentanţii firmei, după ce ar fi anunţat că vrea să se sinucidă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Inspectoratul de Poliţie Judeţean Prahova a transmis vineri că trupul carbonizat găsit în incineratorul care a fost distrus într-un incendiu pe platforma industrială Brazi, lângă Ploieşti, aparţine unui agajat al societăţii care operează incineratorul.
„În interiorul spaţiului incendiat, poliţiştii au identificat un cadavru carbonizat. Acesta a fost ridicat şi transportat la Serviciul de Medicină Legală Prahova. Ca urmare a cercetărilor şi verificărilor efectuate, au rezultat date că acesta ar fi persoana angajată care a pătruns in cursul nopţii in interiorul societăţii comerciale respective. Se continuă cercetările în cadrul unui dosar penal deschis pentru distrugere din culpă şi ucidere din culpă”; informează poliţia judeţeană Prahova. 
Reprezentanţii Eco Burn SRL, firma care opera incineratorul a cărui activitate era suspendată şi care nu era racordat la utilităţi a transmis, în ziua în care a izbucnit incendiul, că un angaat al firmei a intrat legal în incinerator. 
„Din declaraţiile paznicului parcului industrial Brazi, un angajat al societăţii Eco Burn a intrat în incinta parcului minţind că îşi lasă bicicleta şi pleacă  în cursă cu un şofer. În scurt timp a izbucnit incendiul şi paznicul a telefonat la ISU anunţând incidentul. Menţionăm ca angajatul a pătruns în mod ilegal în incinta parcului industrial Brazi si a societăţii Eco Burn, în afara orelor de program şi fără acordul societăţii.  La fata locului a lăsat o bicicletă în scopul inducerii ideii de sinucidere fapt confirmat şi din declaraţiile tatălui său care a precizat organelor abilitate că a fost informat de S.C. că se va sinucide”, transmitea, miercuri, SC Eco Burn. 
Un incendiu puternic a distrus incineratorul de deşeuri amplasat lângă Ploieşti. Focul a fost stins după o intervenţie extrem de dificilă, care  a durat peste 24 de ore, timp în care s-a produs o mare degajare de fum.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.