Jucătorul Lucas Vazquez, 29 de ani, şi-a prelungit contractul cu Real Madrid până la 30 iunie 2024, informează marca.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Lucas a avut evoluţii apreciate, sezonul trecut, după ce a jucat bine pe partea dreaptă a terenului, în absenţa accidentaţilor Dani Carvajal şi Alvaro Odriozola.

Din păcate, sezonul lui s-a terminat prematur, în timpul El Clasico, când a suferit o accidentare gravă la genunchi după o coliziune cu mijlocaşul FC Barelona Sergio Busquets.

Cu toate acestea, Real Madrid a decis să-şi ridice propunerea făcută jucătorului galician pentru a concura cu unele dintre ofertele pe care le primise din străinătate. Bayern Munchen era în pole position pentru a-i obţine semnătura dacă fotbalistul decidea să părăsească capitala Spaniei.

După ce s-a alăturat clubului Real Madrid la vârsta de 16 ani, în 2007, Lucas a trecut prin centrul de tineret al grupării şi a devenit un obişnuit pentru formaţia a doua, Real Castilla, înainte de a se alătura echipei Espanyol, cu un contract de împrumut pe tot parcursul sezonului 2014/15. El a impresionat atât de mult în Catalonia, încât Real Madrid l-a considerat suficient de bun pentru a-l readuce şi pentru a-l promova la prima echipă.

Lucas a strâns 240 de jocuri pentru prima echipă a Real Madrid, în care a marcat 26 de goluri şi a oferit 54 de pase decisive.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.