Jucătoarea cehă de tenis Karolina Pliskova, locul 10 WTA şi cap de serie numărul 9, a fost eliminată de Sloane Stephens, locul 59 WTA, în turul al doilea al French Open.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Sportiva americană s-a impus cu scorul de 7-5, 6-1, după un meci care a durat o oră şi 31 de minute.

În turul următor, Stephens va da piept cu o altă jucătoare din Cehia, Karolina Muchova, locul 19 WTA şi cap de serie numărul 18.

Pliskova este a doua jucătoare importantă care a părăsit, joi, competiţia de la Paris, după ce australianca Ashleigh Barty, locul I WTA, care a fost nevoită să abandoneze meciul cu poloneza Magda Linette, locul 45 WTA, în urma unei accidentări.

Cea mai bună performanţă a Karolinei Pliskova la French Open a fost calificarea în semifinale, în 2017, când a fost învinsă de Simona Halep. Anul, trecut, sportiva cehă a părăsit turneul tot în turul al doilea.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.