Teatrul În Culise din Bucureşti îşi va relua activitatea din această lună şi inaugurează noul spaţiu din str. Alecu Russo nr. 12 printr-o stagiune completă ce cuprinde atât producţii mai vechi, deja consacrate ("Clinica sinucigaşilor", "Anti Love Story", "The Blue Room"), dar şi spectacole noi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Trei dintre spectacolele pregătite în perioada de pandemie şi jucate în premieră cu ocazia redeschiderii: 4, 5 şi 26 iunie, de la ora 20.00, "Monoloagele Vaginului" de Eve Ensler, pe 12 iunie, de la ora 20.00, "Fază lungă" de Catherine Aigner, şi pe 19 iunie, de la ora 20.00, "Colecţionarul" după romanul lui John Fowles.

Echipa spectacolului
Echipa spectacolului "Faza lungă"

Cu o trupă de 30 de actori tineri şi studenţi la facultăţile de profil şi o nouă stagiune, Teatrul În Culise îşi continuă misiunea de a promova un teatru sincer, intim, dispus să provoace şi să recâştige publicul îndepărtat de cultură prin spectacole actuale, îndrăzneţe, menite să intrige, dar şi să distreze spectatorii, transmite instituţia într-un comunicat. 

Clădirea din Alecu Russo 12 a fost transformată într-un spaţiu cultural multifuncţional în care Teatrul În Culise îşi desfăşoară activitatea alături de studioul de producţie video şi foto Itshowtime Studio şi de şcoala de actorie TeenMedia Academy, care organizează cursuri şi workshop-uri de dezvoltare personală prin actorie.

"Chiar dacă este vară şi soare, noi trebuie să ne continuăm activitatea ca să putem să rezistăm şi să fim aici şi în toamnă. Aşa că invităm toţi iubitorii de teatru să ne susţină, iar în weekend-urile în care rămân în Bucureşti să vină la teatru şi să-l iubească cu un bilet. Independenţii au mare nevoie de oameni. Ne-am mutat în acest spaţiu de pe Alecu Russo 12 în februarie 2020 şi de atunci am făcut eforturi supraomeneşti să îl păstrăm şi de-abia acum, la mai bine de un an distanţă, reuşim să îl inaugurăm. În ciuda tuturor greutăţilor, se pare că din ceva urât se naşte întotdeauna ceva minunat: dovadă stă echipa artistică #inculise care a lucrat foarte mult deşi am fost închişi pentru a lansa această stagiune care îmbină titlurile deja cunoscute de public, unele readaptate, cu prospeţimea şi surpriza spectacolelor noi. E minunat că putem să jucăm din nou cu public!", spune Cristian Bajora, directorul teatrului. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.