Meteorologii anunţă ploi moderate cantitativ şi intensificări ale vântului, în întreaga ţară, până joi la prânz.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit meteorologilor, pân joi, la ora 12.00, în regiunile estice, sud-estice, precum şi în zona Carpaţilor de Curbură va continua să plouă în general moderat cantitativ şi se vor acumula 10...20 l/mp şi izolat 25 l/mp.

”Vântul va prezenta intensificări temporare în Moldova, Dobrogea şi estul Munteniei în general cu viteze de 45...55 km/h şi pe alocuri 60...70 km/h”, a transmis ANM.

În Bucureşti, vremea va fi răcoroasă, iar cerul va avea înnorări.

”Pe parcursul zilei de miercuri (2 iunie) şi posibil joi dimineaţa, trecător va ploua slab. Vântul va fi moderat în prima parte a intervalului (temporar cu viteze de până la 25...35 km/h), apoi va sufla slab. Temperatura maximă, mai ridicată decât în ziua precedentă, se va situa în jurul a 19 grade, iar cea minimă de joi dimineaţă va fi de 8...11 grade”, au mai precizat meteorologii.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.