Deşi a promis că va boicota conferinţele de presă la Roland Garros, Naomi Osaka a răspuns întrebărilor fostului tenismen Fabrice Santoro la interviul de pe teren după meciul cu Patricia Ţig.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Mulţumesc pentru acestea. Mama mea urmăreşte asta... Vă mulţumesc tuturor că aţi venit astăzi şi o zi fericită tuturor mamelor. Acum mă voi bucura cu siguranţă de toate celelalte meciuri pe care le voi disputa", le-a spus ea spectatorilor.

Pentru Osaka a fost al doilea meci jucat pe arena Philippe Chatrier, primul după ce a fost construit acoperişul terenului.

"Mă bucur foarte mult că am câştigat. Am jucat doar două meciuri aici, unul a fost înainte de acoperiş şi unul acum, sper că voi continua momentul bun", a declarat jucătoarea japoneză.

Osaka a fost apoi întrebată cum îşi poate adapta jocul şi mişcarea pe zhură.

"Să spunem că este o lucrare în desfăşurare... Sper că va fi mai bine cu cât joc mai mult", a precizat Osaka.

Duminică, Patricia Ţig, locul 63 WTA, a fost învinsă, cu scorul de 6-4, 7-6 (4), de japoneza Naomi Osaka, locul 2 WTA şi cap de serie numărul 2, în turul I al French Open, după o oră şi 47 de minute de joc.

Osaka va evolua în manşa a doua cu Ana Bogdan, locul 102 WTA.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.