Downing Street a confrmat duminică faptul că premierul britanic Boris Johnson s-a căsătorit cu Carrie Symonds în ceea ce presa cataloghează o ”ceremonie secretă”, relatează AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Tabloidele Mail on Sunday şi The Sun au scris sâmbătă că Boris Johnson, în vârstă de 56 de ani - cunocut prin viaţa sa amoroasă agitată - s-a căsătorit cu Carrie Symonds, în vârstă de 33 de ani, la Catedrala catolică din Westminster, în faţa unor prieteni apropiai şi părinţi.

”Premierul şi doamna Symonds s-au căsătorit ieri (sâmbătă) după-amiaza într-o mică ceremonie la Cetrdala din Westminster”, a confirmat duminică un purtător de cuvânt al Downing Street, adăugând că ”cuplul îşi va sărbători mariajul împreună cu familia şi prieteni vara viitoare”.

Johnson este cel de-al doilea preimier britanic care se căsătoreşte în timpul mandatului, după Robert Jenkinson, în 1822.

Cuplul aştepta de mai multe luni să se unească, după ce planul iniţial al căsătoriei anul trecut a fost amânat din cauza pandemiei covid-19. Logodiţi din decembrie 2019, noii soţi sunt părinţiiunui băat în vârstă de un an, Wilfred.

Potrivit Mail on Sunday, aproximativ 30 de invitaţi au asistat la ceremonie - maximum autorizat în prezent - în centrul Londrei, chemaţi în ultimul moment.

”Felicitări premierului şi lui Carrie Symonds pentru uniune”, a salutat duminică, la Sky News, secretarul de stat însărcinat cu campania de vacinare Nadhim Zahawi.

Căsătoria a fost oficiată de către preotul care a botezat fiul cuplului, iar Wilfred a fost şi el prezent, potrivit The Sun.

Boris Johnson a fost căsătorit de două ori înainte.

El are patru copii cu prima sa soţie, avocata Marina Wheeler, de care s-a despărţit în 2018.

El are, de asemenea, o fiică din următoarea relaţie

După ce a fost ales în 2019, el a devenit primul şef de Guvern care s-a instalat la Downing Street într-un cuplu necăsătorit

Carrie Symonds, o fostă însărcinată cu comunicarea în Partidul Conservator, l-a născut pe Wilfred la câteva săptămâni după ce Boris Johnson a fost externat de la terapie intensivă, în timp ce se refăcea după un caz grav de covid-19.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.