Conducerea Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă "Sfântul Apostol Andrei" din Galaţi anunţă că, începând de vineri, activitatea secţiei UPU SMURD se desfăşoară integral în afara spitalului, în containerele amenajate în curtea unităţii medicale. Decizia vine întrucât în secţia respectivă se fac lucrări de modernizare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit unui comunicat de presă transmis de conducerea Spitalului Judeţean Galaţi,  începând cu 28 mai, la nivelul secţiei UPU SMURD încep lucrări de modernizare care constau în înlocuirea pavimentului pe toată suprafaţa, lucrări care se vor desfăşura pe durata a trei săptămâni.

În aceste condiţii, activitatea secţiei se va desfăşura integral în containerele amenajate în curtea spitalului.

Capacitatea acestor containere este limitată ca spaţiu de primire a pacienţilor, consultaţii, tratamente şi locuri de aşteptare, în condiţiile în care în această secţie se prezintă zilnic peste 200 de persoane.

În acest context, conducerea spitalului din Galaţi face apel la populaţie să apeleze la serviciile UPU SMURD doar în cazul în care au cu adevărat o urgenţă. Cazurile cronice se pot adresa medicilor de familie sau medicilor specialişti din ambulatoriul  de specialitate, menţionează  conducerea Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă "Sfântul Apostol Andrei".

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.