Sâmbătă, 29 mai, de la ora 22:00, oraşul Porto găzduieşte Marea Finală a Ligii Campionilor ediţia 2020/2021. Avem parte de încă o finală 100% britanică în cea mai prestigioasă competiţie europeană de fotbal, pe stadionul Estadio Dragao, meci transmis în direct la posturile de televiziune Digi Sport 1 şi Telekom Sport.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Manchester City a impresionat nu doar în Champions League, ci şi în Premier League, unde este campioană după un sezon în care s-a impus categoric. Mai mult decât atât, conform transfermarkt.com, Manchester City are un lot mai valoros decât cel al rivalilor de la Chelsea, 1.03 miliarde de euro vs. 779.8 milioane de euro.

Cum arată cotele la pariuri pre-meci pe finala UCL 2021?

Manchester City este favorita bookmakerilor care au stabilit cotele la pariuri pe Finala UCL – 1.48 pentru câştigarea trofeului şi 1.95 pentru victorie la finalul timpului regulamentar de joc.

La agenţia de pariuri online Unibet se poate paria inclusiv pe succesul lui City în timpul suplimentar – cotă 9.50 sau pe victorie la penalty-uri – cotă 11.00. De asemenea, în oferta de pariuri Unibet, avem şi varianta în care echipa câştigă fără să primească gol la o cotă de 2.90.

Fanii lui Chelsea au şansa de a câştiga sume mai mari la pariuri, raportat la mizele plasate, dacă respectivele pariuri se dovedesc inspirate şi londonezii se impun pe tabelă. Astfel, Chelsea are cotă 2.65 pentru cucerirea trofeului şi cotă 4.25 pentru meci câştigat în primele 90 de minute.

Pentru succesul lui Chelsea în Extra Time, cota este 16.00 pe unibet.ro, iar pentru victorie la loviturile de departajare avem o cotă de 12.00. Se poate paria, de asemenea, şi pe meci câştigat fără gol primit la o cotă extrem de atractivă, 6.75.

Demn de remarcat este că ambele finale pe care londonezii le-au jucat până acum în Champions League s-au decis la penalty-uri: 2008 - Chelsea vs. Manchester United 1-1 (5-6 la penalty-uri) şi 2012 - Chelsea vs. Bayern München 1-1 (4-3 la penalty-uri). Aşadar, nu trebuie deloc exclus un astfel de scenariu, iar cotele afişate de Unibet pentru acest deznodământ sunt excelente.

Ponturi pariuri pentru finala UCL 2021

Peste 1.5 Goluri & Peste 7.5 cornere - cota 2.02 în secţiunea Pariuri Combo Unibet

Adesea, fanii fotbalului şi pasionaţii de pariuri aleg să nu parieze pe una dintre echipe într-un astfel de meci de Totul sau Nimic, destul de echilibrat valoric. Astfel, se poate plasa un pariu strict pe partea de spectacol, aşa cum este de aşteptat să se întâmple în meciul de la Porto.

În 4 dintre ultimele 5 meciuri directe dintre Manchester City şi Chelsea s-a marcat de cel puţin 3 ori. În plus, în fotbalul britanic loviturile de la colţ sunt foarte des întâlnite în cele mai multe partide - în ultimele 3 meciuri directe am avut de fiecare dată minim 8 cornere. Aşadar, mulţi pariori aleg varianta Peste 1.5 Goluri & Peste 7.5 cornere - cota 2.02 la Unibet.

Ambele Marchează - cota 2.02

O cotă excelentă pe unibet.ro este şi cea pentru situaţia în care ambele formaţii punctează cel puţin o dată, 2.02. Chiar dacă se va juca precaut, cu atenţie maximă în defensivă, atacanţii ambelor formaţii (nume precum Aguero, Jesus, Sterling, Foden, Werner, Pulisic, Ziech şi Giroud) sunt adesea de neoprit, iar în 4 din ultimele 5 partide directe s-a marcat la ambele porţi.

Ambele Marchează & Peste 3.5 cartonaşe - cota 2.85 cu funcţia Creare Pariu

Pentru o cotă şi mai avantajoasă (2.85), se poate merge mai departe, selectând cu funcţia Creare Pariu Unibet selecţiile Ambele Marchează (în primele 90 de minute) şi Cel puţin 4 cartonaşe acordate în joc (extrem de probabil într-un meci cu o asemenea încărcătură). Cei de la Unibet au pregătit şi o promoţie specială pentru acest meci - cei care pariază minim 50 RON folosind funcţia Creare Pariu (cota minimă 1.40/selecţie) primesc automat un pariu live extra de 25 RON. Promoţia este valabilă de vineri, 28 Mai, ora 01:01, ora României, până la ora începerii meciului.

Arbitrul Finalei, ibericul Antonio Miguel Mateu Lahoz, este recunoscut pentru uşurinţa cu care acordă cartonaşe (o medie de 5 cartonaşe / meci acordate în acest sezon de Liga Campionilor şi o medie de 4.61 cartonaşe galbene pe meci în La Liga).

Pasionaţii de pariuri online pot găsi multe oportunităţi pe platforma Unibet, aproximativ 600 de opţiuni de pariere pe finala Champions League 2021 şi promoţii dedicate! Evident, se va putea paria inclusiv live, pe durata desfăşurării meciului.

Cotele afişate pot suferi modificări în orice moment. Pariaţi responsabil!

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.