Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a comentat, miercuri seară, petrecerea care a avut loc de ziua preşedintelui Camerei Deputaţilor, Ludovic Orban, el afirmând că nici nu vrea să se gândească la comentariile care ar fi apărut în spaţiul public dacă vreun lider al PSD ar fi organizat o astfel de întrunire.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Poate aşa e felul dânsului de a sărbători în fiecare instituţie pe unde ajunge, să facă astfel de chefuri. Nici nu vreau să mă gândesc dacă noi am fi făcut aşa ceva, ce s-ar fi întâmplat în spaţiul public vizavi de un astfel de comportament”, a declarat Marcel Ciolacu, miercuri seară, la TVR1.

Întrebat despre episodul în care el însuşi a fost fotografiat alături de familie la un restaurant, Ciolacu a declarat că a plătit amenda.

”Ne-a prins cu soţia, cu fiul, numai membri de familie, în afară de Mihai Tudose şi că eram opt la masă în loc de şase. Am plătit amenda. Noi vorbim de instituţii publice. Mai mult, noi vorbim de oameni care guvernează ţara şi conduc ţara în acest moment. Faceţi un exerciţiu şi întrebaţi un ziarist din Germania, dacă  s-a întâmplat aşa ceva în Germania”, a mai declarat Ciolacu.

Liderul PNL, Ludovic Orban, a împlinit, marţi, 58 de ani, iar mai mulţi politicieni s-au strâns într-unul dintre saloanele de la Parlament pentru a-l felicita.

Imagini surprinse din încăperea respectivă arată mai multe persoane care nu purtau mască de protecţie.

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Ludovic Orban, a afirmat că nu a fost nicio petrecere de ziua sa, marţi, dar că mai mulţi oameni au venit să îi spună "La mulţi ani", deşi el nu a dat nicio invitaţie.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.