Ediţia 2021 a Maximum Rock Festival va avea loc în perioada 11-12 septembrie, la Arenele Romane din Bucureşti, anunţă organizatorii pe site-ul evenimentului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Formaţiile reconfirmate pentru Maximum Rock Festival sunt: Epica (Olanda), Therion (Suedia), Orphaned Land (Israel), Subterranean Masquerade (Israel), Riot Monk (România), Loch Vostok (Suedia) şi Magnetic(Bulgaria).

Potrivit organizatorilor, Devin Townsend şi Katatonia nu vor participa la ediţia din septembrie a festivalului, urmând ca aceştia să confirme participarea pentru ediţia din 2022. Aceste nume au fost înlocuite pe afiş cu Eluveitie şi Dirty Shirt. 

Accesul publicului va fi limitat la 50 % din capacitatea spaţiului. 

Abonamentele achiziţionate până în acest moment sunt valabile pentru ediţia 2021 a festivalului, iar cei care (din diferite motive) nu pot participa la ediţia din acest an a festivalului pot folosi abonamentele pentru Maximum Rock Festival 2022. Mai mult, toţi cei care şi-au achiziţionat până în acest moment abonamente şi le vor folosi pentru ediţia din septembrie 2021 vor primi un discount la achiziţionarea abonamentelor pentru ediţia 2022.

Abonamentele de festival rămase - disponibile (60 de bucăţi la preţ promoţional) pot fi achiziţionate prin ambilet.ro. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.