Ministerul Apărării anunţă, marţi seară, o nouă serie de maratoane de vaccinare în spitalele militare, în special pentru persoanele care ar trebui să primească rapelul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”În perioada 25 mai – 1 iunie, centrele de vaccinare organizate în spitalele militare din Bucureşti, Braşov, Cluj, Constanţa, Craiova, Iaşi şi Timişoara vor funcţiona din nou în regim de 24/24 h, pentru a asigura, în principal, administrarea dozelor de rapel persoanelor vaccinate în maratonul desfăşurat în urmă cu trei săptămâni”, a transmis, marţi seară, Ministerul Apărării.

Sursa citată a precizat că centrele vor asigura şi vaccinarea fără programare a persoanelor care se prezintă pentru prima doză de imunizare, având la dispoziţie vaccinuri produse de Pfizer-BioNTech sau Johnson & Johnson.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.