Coordonatorul campaniei naţionale de vaccinare, Valeriu Gheorghiţă, a anunţat c,ă în perioada 31 mai - 1 iunie, va fi un maraton de vaccinare dedicat adolescenţilor cu vârsta între 16-18 ani, această campanie desfăşurându-se în toate centrele organizate la nivel naţional.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
"În perioada 31 mai -1 iunie va fi un maraton de vaccinare dedicat adolescenţilor între 16 şi 18 ani în toate centrele de vaccinare organizate la nivel naţional, în centrele fixe, dar şi în alte evenimente de tip maraton de vaccinare, care se organizează în complementaritatea centrelor deja funcţionale”, a declarat Valeriu Gheorghiţă, marţi, într-o conferinţă de presă.
 
El a explicat cum se va desfăşura acest lucru. 
 
"Tinerii, adolescenţii între 16 şi 18 ani, fiind evident însoţiţi de părinţi sau tutorele legal, se vor prezenta pe tot parcursul programului de lucru şi nu doar după ora 14:00, în centrele de vaccinare şi vor beneficia de acest proces. De asemenea, vor fi la nivelul fiecărui judeţ unul sau mai multe centre, în funcţie de resursa umană, care vor avea activitate timp de 24 de ore şi care vor permite, aceste centre, vaccinarea şi după ora 20.00. Din acest punct de vedere, centrele vor fi aprovizionate cu un număr suficient de doze încât să asigurăm vaccinarea tuturor celor care se adresează şi în felul acesta vrem să marcăm această Zi internaţională a copiilor cu un gest, dacă vreţi, care arată interesul pentru tineri, interesul pentru siguranţa noastră a tuturor şi pentru semnalul de încredere pe care noi ne dorim ca tinerii să îl dea în întreaga societate”, a explicat Valeriu Gheorghiţă.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.