Inspectoratul Judeţean de Poliţie Buzău a deschis o anchetă pentru a stabili cauza morţii unei femei de 40 de ani găsită fără suflare în maşina personală, pe o stradă lăturalnică din municipiul Buzău.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Femeia lucra ca infirmieră în cadrul secţiei Anti-Covid din Spitalul Judeţean Buzău şi era mama a trei copii. În urma unor certuri, aceasta a plecat de la domiciliu cu maşina familiei în data de 22 mai, iar 24 de ore mai târziu soţul a mers la Poliţie pentru a reclama dispariţia sa.

" La data de 20.05.2021, în jurul orelor 09:00, numita Lazăr Elisabeta Simona a plecat de la domiciliul său cu autoturismul acestora marca BMW şi nu a mai revenit până în prezent. Aceasta are asupra ei documentele sale personale, cardul bancar şi telefonul său mobil, care este închis", se menţiona pe site-ul Poliţiei Române.

Duminică, o persoană a sunat la 112 şi a anunţat că pe o stradă din zona industrială a municipiului Buzău s-ar afla o maşină cu o persoană decedată înăuntru. Poliţiştii ajunşi la faţa locului au identificat maşina cu care femeia dispăruse de acasă, iar în interior, pe infirmiera de la SJU Buzău., decedată

Din primele date, decesul pare să se fi  produs cu peste 24 de ore în urmă.

Trupul femeii a fost ridicat şi dus la morga SML Buzău în vederea efectuării necropsiei, ipotezele anchetatorilor fiind că aceasta s-ar fi sinucis.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.