FC Viitorul a emis, sâmbătă, un comunicat, în care susţine că a primit cu bucurie ideea de formare a unei singure echipe de fotbal care să-i reprezinte pe toţi constănţenii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Conducerea FC Viitorul Constanţa a primit cu bucurie ideea de formare a unei singure echipe de fotbal care să-i reprezinte pe toţi constănţenii. Suntem de acord să existe o singură echipă, o singură iubire pentru toţi suporterii dobrogeni. Dorim să devenim cei mai buni, iar pentru realizarea acestui obiectiv este nevoie ca această echipă să fie susţinută de toţi constănţenii, de conducători, de oficialităţi şi de suporteri", a precizat FC Viitorul.

În ultima perioadă au apărut informaţii cu privire la fuziunea echipelor FC Viitorul din Liga I, patronată de Gheorghe Hagi, şi Farul Constanţa din Liga a II-a, condusă de fostul internaţional Ciprian Marica.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.