Premierul Florin Cîţu a fost întrebat sâmbătă dacă alocaţiile vor fi majorate de la 1 iulie, afirmând că bugetul a fost aprobat şi alocaţiile au crescut la începutul anului cu 20%, iar celelalte propuneri legat de acest subiect erau din partea PSD. El a precizat că se aşteaptă ca membrii coaliţiei să susţină programul de guvernare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Aici nu va trebui să existe niciun fel de discuţie, bugetul a fost aprobat şi alocaţiile au crescut la începutul anului cu 20%, este ceea ce avem în buget în acest moment, este un amendament care a trecut în Parlament, celelalte propuneri erau propuneri care ţin de PSD. Mă aştept ca membrii coaliţiei să susţină programul de guvernare al acestei coaliţii, să susţină obiectivele pe care ni le-am asumat în faţa partenerilor noştri internaţionali şi nu să susţină legi ale PSD”, a transmis Florin Cîţu.

Întrebat dacă sunt membri ai coaliţiei care susţin legea PSD, premierul a răspuns: „Am înţeles că sunt câteva în parlament, se întârzie şi semnalul este clar că nu vreau să ajungem să trebuiască iar să luăm noi decizia să corectăm. Este în Parlament legea care peermite creşterea anuală a alocaţiilor, trebuie să ne ţinem de acest calendar”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.