Reprezentanţi ai conducerii Ministerului Apărării Naţionale se află în vizită, sâmbătă, în mai multe centre de vaccinare din ţară, pentru susţinerea campaniei de imunizare a populaţiei, ministrul Nicolae Ciucă fiind aşteptat în judeţul Argeş.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit MApN, ministrul Nicolae Ionel Ciucă se va afla, începând cu ora 10.30, în localitatea Tigveni, judeţul Argeş, unde acţionează o echipă mobilă a Spitalului Militar de Urgenţă "Dr. Ion Jianu" din Piteşti. De asemenea, el va vizita şi centrul de vaccinare organizat în cadrul Spitalului Militar din Piteşti.

Secretarul de stat şi şef al Departamentului pentru politica de apărare, planificare şi relaţii internaţionale, Simona Cojocaru, va vizita, începând cu ora 10.30, centrul mobil de vaccinare al Spitalului Universitar de Urgenţă Militar Central "Carol Davila" situat în localitatea Popeşti-Leordeni, judeţul Ilfov.

La rândul său, secretarul de stat şi şef al Departamentului pentru relaţia cu Parlamentul şi calitatea vieţii personalului, Marius Bălu, va vizita, începând cu ora 11.00, centrul mobil de vaccinare organizat la Sala de Sport a Municipalităţii din oraşul Baia de Aramă, din judeţul Mehedinţi.

Ministerul Apărării Naţionale asigură, în prezent, locuri pentru vaccinarea populaţiei generale în centrele de vaccinare proprii, organizate în cadrul spitalelor militare şi în unităţi militare din Capitală şi din ţară, deservite de aproape 1.000 de angajaţi ai ministerului - peste 250 de medici, 500 de asistenţi medicali şi 200 de registratori.


Suplimentar, MApN a operaţionalizat 20 de centre mobile de vaccinare aflate în coordonarea Direcţiei medicale a MApN, care acţionează în sprijinul autorităţilor locale, în localităţi izolate sau greu accesibile.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.