Enel anunţă, vineri, că pune la dispoziţia angajaţilor şi a familiilor lor centre de vaccinare anti-COVID în Bucureşti şi Constanţa. Centrele respectă toate normele sanitare impuse de autorităţi. Zilnic, se pot imuniza 60 de persoane, cu serul Pfizer.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Companiile Enel din România continuă să fie un partener în lupta împotriva Sars-CoV-2 şi pun la dispoziţia angajaţilor şi familiilor acestora - soţi, soţii, fraţi, surori, părinţi sau copii cu vârsta de peste 16 ani, care au aceeaşi adresă de domiciliu - două centre de vaccinare anti-Covid în Bucureşti şi Constanţa. Cele două centre sunt dotate cu toată infrastructura necesară imunizării persoanelor, pentru a răspunde exigenţelor sanitare impuse de reglementile în vigoare. Acestea dispun de frigidere, mobilier adecvat, instalaţii sanitare moderne şi acces la internet. De asemenea, căile de acces în centrele de vaccinare au fost marcate corespunzător, pentru ca persoanele să folosească circuite separate de intrare şi ieşire”, a transmis, vineri, Enel, într-un comunicat de presă.

Sursa citată a precizat că activitatea medicală va fi asigurată de o companie autorizată de Direcţia de Sănătate Publică, iar echipele medicale vor fi formate din medici, asistente şi registratori.

Capacitatea maximă este de 60 de persoane care se pot vaccina într-o zi. Persoanele înscrise pe listele de vaccinare vor urma un circuit prestabilit ce presupune triaj la sosire, vaccinare şi supraveghere post-vaccinare.

Enel România este unul dintre cei mai mari investitori privaţi în domeniul energetic, cu operaţiuni în sectorul distribuţiei şi furnizării de electricitate, precum şi al producţiei de energie electrică din surse regenerabile, prezent pe piaţa din România din 2005.

Enel are aproximativ 3.100 de angajaţi în România şi oferă servicii unui număr de circa 3 milioane de clienţi.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.