Preşedintele Camerei DeputaţilorLudovic Orban a avut joi o întâlnire cu reprezentanţii American Chamber of Commerce in Romania (AmCham). El a afirmat că sprijină adoptarea unor iniţiative legislative astfel încât să permită desfăşurarea activităţilor economice în condiţii de concurenţă loială şi dezvoltarea unui mediu de business prietenos în România pentru investitori.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Am discutat astăzi cu reprezentanţii American Chamber of Commerce in Romania (AmCham) despre iniţiativele legislative aflate pe agenda parlamentară care au impact asupra mediului de afaceri. Ne dorim adoptarea lor într-o formă care să permită desfăşurarea activităţilor economice în condiţii de concurenţă loială, şi dezvoltarea unui mediu de business prietenos în România pentru investitori. Din punctul meu de vedere, o relaţie bună cu mediul de afaceri este esenţială pentru creşterea economică şi a nivelului de trai, pentru toţi românii. Ne dorim o simplificare şi o digitalizare a relaţiilor cetăţean, companii şi stat, iar investitorul să fie tratat ca un partener de către autorităţi”, a scris Ludovic Orban joi pe Facebook. 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.