Biroul permanent al Camerei Deputaţilor a aprobat miercuri normativul de cheltuieli pentru achiziţionarea de autoturisme pentru parcul auto al forului legislativ. Astfel, vor fi cumpărate cinci autoturisme 4x4 în valoare maximă totală plus TVA de un milion lei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Având în vedere memorandumul intern cu nr. 2/3221 din 18.03.2021 privind aprobarea listei de dotări defalcată pe categorii de bunuri repartizate pentru activitatea Camerei Deputaţilor şi a prevederilor ordonanţei Guvernului 80/2001 privind stabilirea unor normative de cheltuieli pentru autorităţile administraţie publice şi instituţiile publice, aprobată cu modifică prin legea 247/2002, cu modificările şi completările ulterioare, propunem spre aprobare Normativul de cheltuieli pentru achiziţionarea de autoturisme de protocol pentru parcul auto al Camerei Deputaţilor”, arată documentul aprobat miercuri de către Biroul permanent al Camerei

Potrivit anexei la Normativ, valoarea maximă totală cu TVA este 1.000.000 lei petru cinci autoturisme de protocol tip limuzină, cu transmisie automată, motor de 1.450 cm cubi, 4x4, cu 200 CP, lungime de 4.700 milimetri şi motorizare pe benzină.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.