Marcel Ciolacu a anunţat că va avea o întâlnire la Guvern, alături de partenerii sociali ai PSD şi experţii din interiorul partidului, cu premierul Florin Cîţu şi ministrul Fondurilor Europene Cristian Ghinea pe tema PNRR.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„În primul rând PNRR trebuie să fie prezentat în Parlament. Nu este o cerinţă de a exista un vot. Anumite state au făcut şi acest vot, până la urmă generic. Credem că cel mai important este să fie prezentat  Urmează ca eu, împreună cu partenerii sociali ai PSD şi cu experţii din interiorul partidului  să avem o întâlnire se pare la Guvern cu prim-ministrul şi cu ministrul Fondurilor Europene”, a afirmat Marcel Ciolacu, miercuri într-o conferinţă de presă susţinută la sediul formaţiunii.

LIderul PSD l-a acuzat pe ministrul Agriculturii Adrian Oros că a mers nepregătit la Bruxelles.

„Am avut o moţiune împotriva domnului Oros. Vreau să ştiu, în primul rând, de la prim-ministru dacă domnul Oros când s-a deplasat la Bruxelles - de la comisar ştiu adevărul, de aceea şi vreau să spun acest lucru - s-a deplasat cu proiectele cele mai bune pentru a prinde sistemul de irigaţii în PNRR. Din informaţiile pe care le avem noi de la Comisia Europeană este faptul că s-a dus nepregătit la aceste discuţii”, a mai spus Ciolacu.

El a reamintit că PSD va depune în această sesiune parlamentară o moţiune de cenzură.

„În această sesiune parlamentară vom depune o moţiune de cenzură. După cum bine ştiţi suntem încă minoritari în Parlamentul României. Categoric că ne dorim să treacă această moţiune, dar poate îl informaţi şi pe domnul preşedinte Klaus Iohannis care este percepţia românilor în ceea ce priveşte PSD”, a mai explicat Ciolacu. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.