Aproape două-treimi din paturile de Terapie Intensivă din judeţul Iaşi destinate bolnavilor de COVID-19 sunt libere, cele mai multe fiind la Spitalul de Neurochirurgie, unde un singur pat este ocupat dintr-un total de 19.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În spitalele din judeţul Iaşi, din cele 55 de paturi de Terapie Intensivă destinate bolnavilor de COVID-19, sunt ocupate doar 19, în timp ce marţi sunt libere 36 de locuri.

Cele mai multe paturi disponibile sunt la Spitalul de Neurochirurgie, respectiv 18, aici fiind internat un singur pacient la Terapie Intensivă.

La Spitalul de Boli Infecţioase, din totalul de 9 paturi de Terapie Intensivă, cinci sunt ocupate.

În ceea ce priveşte spitalele suport COVID, în prezent sunt ocupate 145 de locuri, iar 375 sunt libere. Cele mai multe paturi neocupate sunt la Spitalul de Boli Infecţioase, respectiv 148. La Spitalul Municipal Paşcani sunt 77 de paturi libere, iar la Spitalul CFR există 69 de paturi libere pentru bolnavii COVID.

Până marţi, în judeţul Iaşi au fost confirmate 42.155 de cazuri de coronavirus, în ultimele 24 de ore fiind depistate pozitiv 18 persoane.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.