Pompierii de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti-Ilfov au avut, până marţi seară, 61 de intervenţii pentru a îndepărta copaci căzuţi pe autoturisme sau pe şosea în urma vântului puternic, dar şi pentru a degaja bucăţi de tencuială sau table desprinse de pe acoperişuri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
UPDATE - Ulterior, ISU BIF a anunţat că a intervenit, până marţi seară, pentru gestionarea a 61 de solicitări în municipiul Bucureşti.
 
Astfel, 27 dintre acestea au fost pentru îndepărtarea copacilor căzuţi pe autoturisme, 23 pentru îndepărtarea copacilor căzuţi pe carosabil, şase pentru îndepărtarea unor elemente de tencuială, patru pentru table desprinse de pe acoperiş şi un stâlp. 
 
În judeţul Ilfov, pompierii au intervenit pentru degajarea a doi copaci căzuţi pe carosabil.
 
Echipajele ISU au intervenit pe strada C.C. Arion, strada Petru Rareş, strada Logofăt Udrişte, parcul Cişmigiu, strada Doctor Clunet, strada Vatra Luminoasă, Bd. Metalurgiei, strada Burdujeni, Calea Victoriei, Bd. Dacia, strada Cernişoara, strada Ghidigeni.
 
Totodată, au fost emise mesaje pentru informarea populaţiei prin intermediul panourilor electronice stradale si prin reţelele de socializare.
 
ŞTIREA INIŢIALĂ -"Ca urmare a manifestărilor meteorologice de pe durata codului galben, ISUBIF a intervenit până la această oră pentru gestionarea a 27 de solicitari, astfel: 16 dintre acestea pentru îndepărtarea copacilor căzuţi pe autoturisme şi 11 pentru îndepărtarea copacilor căzuţi pe carosabil", a transmis, marţi, ISU Bucureşti-Ilfov.
 
Astfel, echipajele ISU au acţionat pe străzile C.C. Arion, Petru Rareş, Logofăt Udrişte, în Parcul Cişmigiu, strada Doctor Clunet, strada Vatra Luminoasă, Bd. Metalurgiei, strada Burdujeni.
 
Totodată, au fost emise mesaje pentru informarea populaţiei prin intermediul panourilor electronice stradale şi prin reţelele de socializare.
 
Meteorologii au emis o avertizare cod galben de vânt valabilă marţi, în intervalul 6.00 şi 23.00, în majoritatea zonelor ţării. Totodată, au fost prognozate precipitaţii însemnate în Munţii Apuseni, nordul Carpaţilor Orientali, nordul şi nord-vestul ţării.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.