Organizatorii maratonului de la New York au anunţat că în acest an competiţia va avea loc, urmând să participe 33.000 de concurenţi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Maratonul este programat la 7 noiembrie.

“Acesta va fi un an istoric şi fără precedent pentru maratonul de la New York, unul dintre evenimentele emblematice ale New York-ului, care revine. Maratonul din acest an va arăta puterea, inspiraţia şi determinarea oraşului nostru”, a declarat directorul competiţiei, Ted Metellus.

În 2020, maratonul nu a avut loc, din cauza pandemiei de coronavirus. Alergătorii înscrişi pentru ediţia anulată au opţiunea de a-şi primi înapoi banii de înscriere sau pot concura la ediţia din 2021, la cea din 2022 sau la cea din 2023. Dintre cei peste 30.000 de alergători înscrişi anul trecut, 54 la sută au ales să alerge la ediţia din acest an.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.