Consiliul Concurenţei a anunţat luni că a autorizat tranzacţia prin care Allianz-Ţiriac Asigurări, din grupul Allianz, preia Gothaer Asigurări Reasigurări.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Consiliul Concurenţei a autorizat tranzacţia prin care Allianz-Ţiriac Asigurări preia Gothaer Asigurări Reasigurări", a informat autoritatea de concurenţă.

Decizia de autorizare va fi publicată pe site-ul autorităţii naţionale de concurenţă.

"În urma analizei, Consiliul Concurenţei a constatat că această operaţiune nu ridică obstacole semnificative în calea concurenţei efective pe piaţa din România sau pe o parte substanţială a acesteia şi că nu există îndoieli serioase privind compatibilitatea sa cu un mediu concurenţial normal", arată autoritatea de concurenţă.

Allianz-Ţiriac Asigurări SA face parte din grupul Allianz şi oferă o gamă largă de produse de asigurări de viaţă şi asigurări generale, incluzând, printre altele, asigurări de autovehicule, sănătate, proprietăţi sau călătorie.

Societatea de asigurări Gothaer Asigurări Reasigurări SA oferă produse de asigurări generale personalizate, pentru a acoperi cerinţele şi nevoile diverse ale clienţilor.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.