O firmă de transport din Lisabona a fost filmată în momentul în care încărca maşinile de lux ale atacantului Cristiano Ronaldo pe un TIR, iar presa italiană a interpretat această mutare ca un semn al plecării jucătorului de la Juventus.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Despre fostul atacant al echipelor Real Madrid şi Manchester United s-a scris că va părăsi "Bătrâna Doamnă" la finalul sezonului. Mama lui Ronaldo, Dolores Aveiro, a spus că "va încerca să-l convingă" pe fiul ei de 36 de ani să se întoarcă la Lisabona, dar agentul Jorge Mendes a negat că internaţionalul portughez se va întoarce în ţara sa.

Per Semper Calcio a publicat un videoclip în care se pot vedea persoane încărcând supercarurile lui Ronaldo într-un TIR. Camionul aparţine Rodo Cargo, o cunoscută companie de transport cu sediul în Lisabona, iar videoclipul arată că maşinile vedetei au fost scoase din reşedinţa lui din Torino.

 

Sosirea maşinilor în 2018 a fost un semn important pentru transferul lui Ronaldo la Juventus, iar faptul că acestea părăsesc acum garajul ar putea însemna că jucătorul va pleca.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.