Echipa de baschet masculin U Banca Transilvania Cluj a învins duminică, pe teren propriu, formaţia CSM Galaţi, scor 95-72 (54-42), în primul meci din trei programate în turul I al fazei play-off a Ligii Naţionale de baschet masculin.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Principalii marcatori ai partidei au fost Tarolis 17 puncte, pentru U BT Cluj, respectiv Hamilton 15, pentru CSM Galaţi.

Meciul al doilea din trei programate va avea loc în 18 mai, iar un eventual decisiv în 20 mai, la Galaţi.

Celelalte dispute din sferturile Ligii Naţionale vor avea loc astfel:

CSM Oradea (locul 2) - SCM Timişoara (7), meciurile 1 şi 2 la Oradea, în 17 şi 19 mai, decisivul în 21 mai, la Timişoara;

CSU Sibiu (3) - BCMU Piteşti (6), meciurile 1 şi 2 la Sibiu, în 17 şi 19 mai, decisivul în 21 mai, la Piteşti;

CSO Voluntari (4) - SCMU Craiova (5), meciul 1 şi 2 la Voluntari, în 17 şi 19 mai, decisivul în 21 mai, la Craiova.

Primul tur din play-off se joacă în sistemul ”cel mai bun din trei meciuri”, astfel că echipa care obţine două victorii se califică în semifinale. Din această fază se va juca în sistemul ”cel mai bun din cinci partide”, în 25 şi 27 mai, 31 mai şi 2 iunie, respectiv 5 iunie.

Finalele Ligii Naţionale de baschet masculin vor avea loc în luna iunie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.