UTA Arad a anunţat, sâmbătă, că meciul cu Gaz Metan Mediaş, din penultima etapă a play-out-ului Ligii I, se va disputa fără punlic, deoarece clubul nu a primit aviz favorabil din partea Centrului Naţional de Conducere şi Coordonare a Intervenţiei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Dacă s-ar fi permis disputarea confruntării cu public, UTA ar fi pus la dispoziţia abonaţilor 2000 de teste rapide antigen.

Ne pare enorm de rău că nu am reuşit să le oferim abonaţilor noştri ocazia să fie prezenţi în tribune la un meci al echipei noastre. Am depus eforturi mari pentru ca acest lucru să fie posibil, alături de Prefectura Arad, de Direcţia de Sănătate Publică Arad. Cu ajutorul Inspectoratului Şcolar Judeţean Arad şi DSP Arad, puneam la dispoziţia abonaţilor gratuit 2000 de teste rapide antigen.

Centrul Naţional de Conducere şi Coordonare a Intervenţiei nu a dat aviz favorabil disputării meciului UTA – Gaz Metan Mediaş cu public, invocând lipsa unui ordin comun din partea Ministerului Tineretului şi Sportului şi Ministerului Sănătăţii.

Din păcate, ne puteţi susţine la acest joc doar prin achiziţionarea biletelor virtuale (la adresa uta.iabilet.ro)”, este anunţul de pe site-ul clubului din Arad.

Vineri, UTA Arad anunţa că este pregătită să organizeze cu spectatori meciul cu Gaz Metan Mediaş.

Partida UTA Arad - Gaz Metan Mediaş este programată, duminică, de la ora 14.00, în etapa a opta a play-out-ul Ligii I.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.