Roxen, reprezentanta României la Eurovision, a dezvăluit că sursa de inspiraţie pentru melodia „Amnesia” a reprezentat-o un diagnostic grav primit când avea vârsta de 14 ani.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

La Rotterdam, unde se află pentru a-şi pregăti show-ul din cadrul concursului muzical, Roxen a dezvăluit, într-un interviu acordat LookLab, care a fost sursa inspiraţiei pentru „Amnesia”, melodia României la ESC 2021.

Cântăreaţa a mărturisit că, la vârsta 14 ani, a fost diagnosticată cu boala Lyme. A fost momentul care i-a schimbat viaţa, când a decis să îşi urmeze visul de a realiza ceva cu totul special şi să trăiască la maxim fiecare clipă, ca şi cum ar putea fi ultima.

„Mintea mea era concentrată să-mi urmaresc visul, uitând, practic, de mine”, a spus ea, potrivit unui comunicat.

De aici s-a născut „Amnesia”. Piesa dă voce stărilor şi sentimentelor ei din ultima perioadă. Este o melodie despre oameni, iubire şi voinţă.

Roxen va concura în prima semifinală Eurovision, care va avea loc pe 18 mai. Ea va fi al 13-lea artist care va urca pe scena de la Rotterdam. A doua semifinală va avea loc pe 20 mai, iar marea finală, sâmbătă, 22 mai.

Telespectatorii români vor putea urmări cele trei evenimente ale competiţiei în direct pe TVR 1, TVR Internaţional şi TVR+, începând cu ora 22.00.

Cea de-a 65-a ediţie a Eurovision Song Contest va avea loc la Rotterdam, sub sloganul „Open Up”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.