Turneul de tenis de la Geneva, care va marca revenirea pe terenul de zgură a lui Roger Federer, va fi transmis în exclusivitate la Look Sport + începând cu 17 mai.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Federer, care a suferit anul trecut o accidentare, nu a mai jucat niciun turneu pe zgură de la Roland Garros 2019. El şi-a anunţat prezenţa la Geneva alături de italianul Fabio Fognini, francezul Benoit Paire, canadianul Denis Shapovalov şi australianul Alex de Minaur.

Turneul de la Geneva, va începe luni, 17 mai, iar Look Sport + cât şi celelalte canale sportive Look vor difuza cinci meciuri pe zi din primele tururi, începând cu ora 13:00, urmând ca joi, de la ora 14:30 şi vineri, de la ora 15:00, Look Sport + să difuzeze sferturile de finală şi semifinalele. Finala va fi difuzată pe canalele Look Sport, sâmbătă, de la ora 17:00.

Turneul de 250 de puncte aliniază la start o serie de jucători din Top 100 ATP, printre care şi cei mai în formă jucători ai momentului. Deţinătorul trofeului şi proaspătul câştigător al turneului de la Madrid, Alexander Zverev, Casper Ruud (top 16) şi Cristian Garin (top 22), revelaţiile momentului în tenis, acestea câteva dintre numele care se vor alătura campionului elveţian Roger Federer. Acesta din urmă va juca pentru prima oară în acest turneu unde, de-a lungul anilor, mai mulţi jucători celebri au câştigat trofeul, printre care Bjorn Borg, Mats Wilander şi Stan Wawrinka.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.