Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, joi seară, că ”este foarte probabil ca anul şcolar să se încheie cu toţi elevii în şcoală”, având în vedere că majoritatea localităţilor se apropie de scenariul verde. Scenariile de funcţionare a unităţilor de învăţământ rămân în vigoare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”În final, o remarcă legată de şcoli. Noi păstrăm în continuare normele care ţin de rata de incidenţă. Deci, avem în continuare scenariul verde, galben, roşu. Aceste lucruri se aplică ca şi până acum. Este previzibil ca în următoarele săptămâni majoritatea localităţilor să intre în scenariul verde şi, în acest fel, majoritatea elevilor se vor întoarce fizic în şcoli. Deci, în privinţa şcolilor, se aplică normele de până acum, însă relaxările care sunt valabile sunt, evident, valabile pentru toată lumea. Este foarte probabil ca anul şcolar să se încheie cu toţi elevii în şcoală”, a declarat, joi seară, preşedintele Klaus Iohannis.

De asemenea, şeful statului afirmat că ”este foarte de dorit să se încheie cu majoritatea românilor vaccinaţi”.

”Aşadar, la final, daţi-mi voie să vă spun că vă doresc tuturor multă sănătate – şi mergeţi la vaccinare!”, a afirmat Iohannis.

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.