Ministrul Finanţelor Publice, Alexandru Nazare, a transmis, luni seară, după o întâlnire cu comisarul pentru economie, Paolo Gentiloni, că cţiunile GUvernului au întărit relaţia de încredere cu Comisia Europeană. ”Numai cu prudenţă şi monitorizarea permanentă atât a cheltuielilor cât şi a veniturilor putem să atingem ţintele prevăzute”, a transmis ministrul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Măsurile adoptate - un pas important pentru sustenabilitatea finanţelor publice, parametrii în care am construit bugetul de stat pentru anul în curs, comunicarea constantă la nivel tehnic şi politic au fost factori care au întărit relaţia de încredere cu Comisia Europeană.

Acestea sunt câteva concluzii după o discuţie deschisă cu comisarul pentru economie, Paolo Gentiloni, pe care m-am bucurat să îl revăd în această seară la Bruxelles”, a scris, luni, seară, pe facebook, Alexandru Nazare.

Acesta a precizat că săptămâna viitoare urmează publicarea prognozei de primăvară a Comisiei Europene.

”Sper că veştile bune privind evoluţia economiei României să fie reconfirmate. Numai cu prudenţă şi monitorizarea permanentă atât a cheltuielilor cât şi a veniturilor putem să atingem ţintele prevăzute”, a mai afirmat ministrul.

Mai mulţi membri ai Guvernului şi premierul Florin Cîţu vor discuta, în această săptămână, la Bruxelles, proiectele din PNRR. 

 

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.