Peste 18.000 de persoane au fost vaccinate, până duminică seară, în cadrul Maratonului de la Bucureşti, care continuă până luni dimineaţă la Sala Palatului şi la Biblioteca Naţională.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
"România, jos pălăria! Cum încheiem acest weekend? Cu rezultate foarte bune!", a scris secretarul de stat în Ministerul Sănătăţii Andrei Baciu pe Facebook, duminică seară.
 
El a menţionat că peste 100.000 de persoane au ales să se vaccineze în fiecare zi (sâmbătă - 110.633 şi duminică - 103.937), iar numărul total al persoanelor vaccinate cu cel puţin o doză a depăşit 3,6 milioane.
 
"Maratonul vaccinării de la Bucureşti ne-a demonstrat că se poate! Peste 18.000 persoane au fost vaccinate până la ora 20.00. Le mulţumesc profesorilor şi studenţilor de la Universitatea de Medicină şi Farmacie “Carol Davila” pentru organizarea exemplară din aceste zile. De asemenea, le mulţumesc medicilor si asistentelor care au participat la acest maraton şi au fost la datorie non-stop! Centrul va fi deschis până mâine dimineaţă, la ora 8:00", a adăugat Baciu.
 
El a menţionat că în această perioadă 3.527 de persoane au fost vaccinate în cabinetele medicilor de familie, din care 202 în ultimele 24 de ore.
 
Prin centrul de vaccinare de la Castelul Bran au trecut 252 de persoane.
 
"În total 61.567 de persoane au ales cele 13 centre drive-through din toată ţara (cifre centralizate la ora 13:00); România a depăşită încă o bornă: 6 milioane doze administrate de la începutul campaniei de vaccinare", a arătat Andrei Baciu.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.