Rezultate înregistrate în partidele disputate, sâmbătă, în etapa a VII-a din play-out-ul Ligii II:

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE

Ultima etapă a play-out-ului a stabilit numele ultimei echipe retrogradate direct, dar şi pe cele ale participantelor la barajul pentru menţinerea în eşalonul secund

Ultimele cinci meciuri ale etapei a şaptea din play-out s-au disputat sâmbătă, de la aceeaşi oră, în centrul atenţiei fiind meciul direct dintre Unirea Slobozia şi CSM Reşiţa, dar şi duelul la distanţă dintre Ripensia şi Comuna Recea.

Ialomiţenii nu aveau altă variantă la îndemână în afară de victorie pentru a evita retrogradarea directă şi au reuşit să îşi îndeplinească obiectivul propus după golul reuşit de Alexandru Dinu, imediat după revenirea de la cabine. În urma eşecului suferit la Slobozia, CSM Reşiţa a terminat pe locul 6 în grupa B şi a retrogradat direct. În schimb, Unirea va juca un meci de baraj în dublă manşă cu ocupanta locului 5 din grupa A.

Adversara lor va fi Comuna Recea, care s-a aflat la câteva momente de evitarea barajului. Deşi au învins pe Universitatea, chiar pe Cluj Arena, maramureşenii au avut ghinionul ca Ripensia să obţină victoria în ultimul minut de joc al meciului cu Metaloglobus. Dacă meciul de la Timişoara s-ar fi terminat la egalitate, Comuna Recea ar fi evitat barajul, unde ar fi ajuns Ripensia.

Ştirea iniţială
 
Pandurii Târgu Jiu - Farul Constanţa  1-2

Petrolul - Aerostar  2-0

Ripensia - Metaloglobus Bucureşti  1-0

Universitatea Cluj - Comuna Recea  2-3

Unirea Slobozia - CSM Reşiţa  1-0.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.