Circulaţia rutieră este oprită, sâmbătă dimineaţă, pe DN 24, în judeţul Galaţi, după un accident în care au fost implicate patru autovehicule, între care o cisternă încărcată cu acid fosforic şi un TIR, anunţă Centrul Infotrafic. Primele informaţii arată că nu sunt persoane rănite şi nici scurgeri din cisternă. Pe DN 1, la Azuga, şi pe autostrada A2 Bucureşti - Constanţa, între Lehliu Gară şi Dor Mărunt şi la Podul de la Cernavodă, sunt restricţii de circulaţie din cauza unor lucrări.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Centrul Infotrafic al Poliţiei Române anunţă că traficul rutier este oprit în totalitate pe DN 24 Tecuci-Tişiţa, în apropierea localităţii Cosmeşti, judeţul Galaţi, unde, într-o curbă periculoasă, remorca unui vehicul s-a desprins şi a ajuns pe sensul opus, unde s-a ciocnit cu o cisternă încărcată cu acid fosforic.

La rândul său, şoferul autocisternei a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare şi a lovit un autotren, ulterior fiind implicată în carambol şi o autoutilitară.

Potrivit primelor informaţii, nu sunt persoane rănite, nu sunt semnalate scurgeri din autocisternă şi nici pericol de explozie.

Circulaţia este deviată pe rute ocolitoare şi se estimează reluarea normală a traficului în 45-60 de minute.

Conform Centrului Infotrafic, pe arterele rutiere principale - autostrăzile A1 Bucureşti-Piteşti, A2 Bucureşti-Constanţa, A3 Bucureşti-Ploieşti, DN 1 Bucureşti-Braşov şi DN 7 Piteşti-Sibiu - se circulă în condiţiile unui carosabil uscat, cu vizibilitate bună şi valori de trafic normale.

Din cauza unor lucrări de construcţie a podului pe DN 1 Ploieşti-Braşov peste pârâul Azuga, la kilometrul 135+332 de metri, în localitatea Azuga, judeţul Prahova, a fost instituită restricţie de circulaţie pentru vehiculele cu masa maximă autorizată mai mare de 7,5 tone. Traficul este deviat pentru această categorie de vehicule pe DN 1A Ploieşti-Cheia-Săcele/Ploieşti-Târgovişte. Lucrările sunt preconizate a se desfăşura până în 15 decembrie.

De asemenea, în perioada 5 - 27 mai, se desfăşoară lucrări de reparaţii a părţii carosabile pe autostrada A2 Bucureşti-Constanţa, pe tronsonul kilometric 64+700 de metri (localitatea Lehliu Gară, jud.Călăraşi) – 71+500 de metri (Dor Mărunt, jud. Călăraşi). Din acest motiv, traficul rutier este restricţionat pe sensul către Capitală, fiind deviat pe sensul către litoral, unde se se circulă pe câte o bandă în ambele direcţii.

Tot pe autostrada A2 Bucureşti-Constanţa, între kilometrii 155 şi 161 (Podul Cernavodă), din cauza lucrărilor de reparaţii, până la finalul lunii mai, circulaţia este restricţionată pe calea 2 (sensul către Bucureşti), traficul fiind deviat pe calea 1, unde se circulă pe câte o bandă, în ambele sensuri.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.