Premierul Florin Cîţu a ajuns, vineri, la Sala Palatului, unde are loc maratonul de vaccinare. Personalul care se ocupă de acces i-a măsurat temperatura. "Începând de astăzi, în România, vă puteţi vaccina fără programare. Vă alegeţi centrul de vaccinare şi vă vaccinaţi", a afirmat Cîţu, menţionând că prin organizarea de astfel de evenimente se va putea începe revenirea la normalitate, de la 1 iunie, precizând că aceasta nu va fi însă una totală.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE - "Un eveniment care arată o organizare exemplară (...) este un efort important", a transmis Florin Cîţu, după ce a vizitat centrul de vaccinare de la Sala Palatului.

El a subliniat că oamenii se pot vaccina deja fără programare.

"Începând de astăzi, în România, vă puteţi vaccina fără programare. Vă alegeţi centrul de vaccinare şi vă vaccinaţi. Am vrut să ne asigurăm că avem dozele necesare ca toţi românii care vor să se vaccineze să se poată vaccina fără să stea la coadă (...) Cu cât ne vaccinăm mai repede putem reveni la viaa de dinainte de pandemie", a afirmat premierul.
 
El a menţionat că şi în spitalele militare se vaccinează non-stop, până luni sau marţi.
 
"Este important ce se întâmplă astăzi la Bucureşti, în spitalele militare sunt deschise până luni sau marţi, se vaccinează şi acolo non-stop. Vom mai avea astfel de evenimente. Doar prin astfel de evenimente putem vorbi de un pas la 1 iunie de revenirea la normalitate. Nu va fi 100%. Deciziile pe care le vom anunţa în curând vor arăta că România este pe drumul cel bun şi mai aproape de normalitate", a explicat el.
 

ŞTIREA INIŢIALĂ - Cîţu a ajuns, vineri, înainte de ora 18.00, la Sala Palatului.

Personalul care se ocupă de acces i-a măsurat temperatura.

”Dacă-mi permiteţi, îmi fac datoria. Sunteţi bine”, i-a transmis bărbatul premierului, după ce i-a măsurat temperatura.

Cîţu s-a oprit şi a salutat două persoane care tocmai se vaccinaseră.

Premierul a fost întâmpinat apoi de Valeriu Gheorghiţă care, alături de şefa INSP, Adriana Pistol, face parte din personalul care vaccInează.

Maratonul de Vaccinare - Ediţia de Bucureşti a început, la Biblioteca Naţională şi la Sala Palatului, fiind organizate 50 de fluxuri unde doritorii vor putea primi serul Pfizer, fără programare. 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.