Tehnicianul echipei Villarreal, Unai Emery, a declarat joi seară, după calificarea în finala Ligii Europa, că formaţia sa merită acest succes, cu toate că în partida retur cu Arsenal adversarii au avut cele mai mari ocazii de a marca.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Sunt foarte mândru pentru că este foarte important pentru noi şi Arsenal este o echipă foarte bună. Am meritat calificarea. Am jucat foarte bine, ne-am apărat foarte bine şi am controlat jocul uneori, dar am avut şi câteva ocazii, deşi adversarii au avut cele mai mari ocazii. Ne vom bucura de acest moment, iar apoi vom începe pregătirile pentru meciul cu Manchester United. Merităm să jucăm în această finală, vom juca la cel mai bun nivel posibil al nostru şi vrem să luptăm cu United pentru acest trofeu”, a spus Emery.

De cealaltă parte, antrenorul echipei Arsenal, Mikel Arteta, s-a declarat devastat de eliminare. “Suntem devastaţi, cu adevărat dezamăgiţi. Trebuie să o felicităm pe Villarreal. Am încercat totul până în ultimul minut. Cred că meritam să învingem, dar detaliile fac diferenţa. Am avut trei ocazii mari, iar ei nu au avut, însă s-au calificat”, a afirmat Arteta.

Villarreal s-a calificat în finala Ligii Europa după ce a remizat, joi seară, în deplasare, scor 0-0, cu Arsenal, în manşa secundă a semifinalelor. În tur, scorul a fost 2-1 pentru echipa spaniolă.

Pentru Villarreal este prima finală de cupă europeană.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.