Un preot din Călăraşi a fost reclamat la poliţie şi a fost şi audiat într-un dosar de corupere sexuală după ce a fost înregistrat, în timpul unei spovedanii, spunându-i unei adolescente de 14 ani că o place de mai mulţi ani şi că între ei doi este „o dragoste mai din priviri”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Un preot din parohia Curcani, judeţul Călăraşi, a fost reclamat la poliţie de mama unei fete de 14 ani  după ce i-ar fi făcut avansuri tinerei chiar în timpul spovedaniei. În urma reclamaţiei, care a fost depusă sâmbătă, la nivelul poliţiei Călăraşi a fost deschis un dosar penal pentru infracţiunea de corupere sexuală, conform oficialilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean Călăraşi. 
Surse apropiate anchetei au declarat pentru News.ro că preotul are 45 de ani şi este tatăl a doi copii. El a fost deja audiat în cadrul dosarului, la fel şi fata şi mama acesteia. 
Dosarul va fi trimis Parchetului de pe lângă Judecătoria Olteniţa. Aceleaşi surse susţin însă că declaraţiile făcute de preot tinerei în timpul spovedaniei nu se încadrează la corupere sexuală, aşa cum aceasta este definită de Codul Penal, iar faptele feţei bisericeşti sunt, mai degrabă, „imorale”.
În înregistrarea pe reţelele sociale se aude cum bărbatul de 45 de ani îi spune fetei de 14 ani: „Eu ştiu că ţie îţi place de mine şi mie îmi place de tine, da? E o dragoste aşa, mai din priviri. Acum doi ani sau acum trei ani, când ţi-am zis ţie că-mi place de tine, ne-am tot privit aşa prin biserică şi mi-am auzit vorbe că, uite, părintele se uită la fata lu.. Poate ai auzit şi tu! Bine, tu eşti copil, dar... na. Şi-am zis aşa, să nu mai mă uit la tine. Dar... totuşi. Parcă mă face să mă uit. Nu ştiu, ochii...”.
Copila răspunde monosilabic, fiind vizibil încurcată de spusele preotului.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.