Poveşti cu supereroi şi roboţi sau despre călătorii în galaxii îndepărtate vor fi difuzate, începând din 8 mai, în fiecare sâmbătă, la Comedy Central, iar din 10 mai, postul Nickelodeon propune mai multe noutăţi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Sci Fi Movie Club, în fiecare sâmbătă din mai la Comedy Central

În primul weekend dedicat genului science fiction, pe 8 mai, telespectatorii vor putea urmări „Cei patru fantastici”, începând cu ora 20.30. Filmul regizat de Tim Story prezintă uimitorul mod în care echipajul inventatorului Reed Richards (Ioan Gruffudd), format din astronautul Ben Grimm (Michael Chiklis), specialista în genetică Sue Storm (Jessica Alba) şi pilotul Johnny Storm (Chris Evans) capătă puterile care îi transformă în supereroi.

Pe 15 mai, de la ora 20.30, Comedy Central va difuza „Star Trek. Dincolo de Infinit!”. În ultimul film din seria „Star Trek”, echipajul Enterprise, aflat sub comanda căpitanului James T. Kirk (Chris Pine), a fost atacat de un val puternic şi periculos de extratereştri, conduşi de Kroll (Idris Elba).

Pe 22 mai, de la ora 20.30, va fi difuzat „Transformers”, în regia lui Michael Bay. De sute de ani, Autoboţii şi Decepticonii de luptă pentru soarta Universului. Când ajung pe Pământ, rezultatele acestui război ajung să stea în mâinile lui Sam Witwicky (Shia LaBoeuf). De la 22.30, lupta continuă în „Transformers: Răzbunarea celor învinşi”.

Seria de filme SF se va încheia pe 29 mai, la ora 20.30, cu „Bătălia Galactică”, o comedie ce are în prim-plan distribuţia unui serial SF devenit cult. Aceştia sunt vizitaţi de extratereştri, care le cer ajutorul într-o luptă intergalactică.

Noutăţi la Nickelodeon

Telespectatorii vor urmări noile aventuri ale lui Ronnie Anne, în sezonul al doilea din „Familia Casagrande”, difuzat din 10 mai.

De asemenea, serialul „Bătrâneii lui Goldie” va fi lansat pe 24 mai. Astfel, de luni până vineri, de la ora 20.30, sunt redate întâmplările amuzante prin care trece Goldie, o adolescentă în vârstă de 14 ani. Viaţa fetei ia o turnură neaşteptată atunci când familia ei se mută împreună cu bunicul Maury şi cu cei trei colegi ai lui.

Comedy Central şi Nickelodeon fac parte din ViacomCBS Networks International (VCNI), divizie a ViacomCBS Inc. (NASDAQ: VIAC). Portofoliul său include Channel 5, Telefe, Network 10, MTV, BET, Paramount Network, precum şi serviciile de streaming Paramount+ şi PlutoTV, şi ViacomCBS International Studios, printre altele. Pe lângă serviciile inovatoare de streaming şi produsele video digitale, ViacomCBS Networks International oferă capabilităţi puternice în soluţii de producţie, distribuţie şi publicitate pentru partenerii de pe cinci continente şi din peste 180 de ţări.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.