Jucătorii Valentin Creţu, Iasmin Latovlevici, Al Mawas Mahmoud, Bogdan Vătăjelu şi Luis Carlos Almada Soares au fost sancţionaţi, miercuri, de Comisia de Disciplină din cadrul FRF, ca urmare a eliminărilor de la meciurile din Liga I.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Deciziile comisiei sunt următoarele:

FC FCSB vs. ACS Sepsi OSK Sf. Gheorghe - Eliminare Valentin Creţu (FCSB) – în baza art. 65. A din RD, se sancţionează jucătorul cu suspendare pentru două jocuri şi o penalitate sportivă de 5.000 lei.

Popovici Sergiu şi Munteanu Alexandru vs. CS Gaz Metan Mediaş – Cerere de punere în executare a deciziei TAS – Închide procedura.

Lucian Dumitriu vs. AFC Hermannstadt - Neexecutare Hotărâre CNSL – Termen 12.05.2021.

FC CFR 1907 Cluj vs. AFC Botoşani – Eliminări Iasmin Latovlevici (CFR 1907 Cluj) şi Al Mawas Mahmoud (FC Botoşani) – În baza art. 63.1.b, raportat la art. 63.2.4.a din RD, se sancţionează ambii fotbalişti cu suspendare pentru câte două jocuri şi o penalitate sportivă de câte 3.000 lei.

FC Voluntari vs. FC Viitorul Constanţa – Incidente – În baza art. 52.1.a, raportat la rt. 12, 14 bis şi 15 din RD, se sancţionează jucătorul Valentin Cojocaru (Viitorul) cu ”Avertisment”.

AFC Hermannstadt vs. CS Gaz Metan Mediaş – Eliminare Sorin Boiangiu (FC Hermannstadt) - Termen 12.05.2021.

U Craiova 1948 CS vs. FC FCSB – Eliminare Bogdan Vătăjelu (U Craiova 1948 CS) - În baza art. 63.1.g, raportat la art. 63.2.1 din RD, se sancţionează jucătorul cu suspendare pentru o etapă şi o penalitate sportivă de 740 lei.

FC Voluntari vs. AFC Hermannstadt – Eliminare Stelian Isac (preparator fizic FC Hermannstadt) - În baza art. 53.1 din RD, se sancţionează delegatul echipei Sepsi OSK cu suspendare pentru o lună şi o penalitate sportivă de 640 lei.

AFC Astra Giurgiu vs. ACSM Politehnica Iaşi – Eliminare Luis Carlos Almada Soares (Politehnica Iaşi) - În baza art. 63.1.g, raportat la art. 63.2.1 din RD, se sancţionează jucătorul cu suspendare pentru o etapă şi o penalitate sportivă de 740 lei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.