Prim-ministrul Florin Cîţu a anunţat că de începând de vineri oricine se poate vaccina doar cu buletinul, fără a fi nevoie de programare. El a adăugat că va fi în perioada următoare la mai multe centre de vaccinare pentru a ajuta campania şi a precizat că s-ar vaccina din nou, dacă ar mai putea, pentru fi un exemplu pentru oameni.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„De vineri, din acest week-end, putem să ne vaccinăm oriunde în centrele Pfizer şi Moderna doar cu buletinul, fără niciun fel de programare. Nu e nicio scuză să nu ne vaccinăm şi să revenim cât mai rapid la normalitate. Astăzi a fost problemă cu prea multe persoane care au încercat în acelaşi timp, vreo 40.000 de persoane. Este o platformă pe care am făcut-o anul acesta, nu este perfectă. Îmi cer scuze pentru cei care au avut de aşteptat”, a explicat Florin Cîţu, la finalul şedinţei de miercuri a Guvernului. 

Întrebat dacă va fi prezent la începerea primului maraton de vaccinare din Bucureşti pentru a spori încrederea, premierul a spus că da şi că va fi prezent, în perioada următoare, la multe centre de vaccinare pentru a ajuta campania.

„Dacă se putea, m-aş fi vaccinat din nou, dar se pare că nu se poate”, a mai spus Cîţu.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.