Poliţiştii doljeni au întocmit un dosar penal, după ce un copil de 9 ani a fost filmat cum loveşte un câine cu o bâtă, iar imaginile au ajuns la o asociaţie pentru protecţia animalelor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj, poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Calafat au fost sesizaţi de o femeie de 53 de ani, preşedintele unei asociaţii pentru protecţia animalelor, despre faptul că a intrat în posesia unei filmări în care o persoană lovea un câine.

“În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit faptul că un minor, din Calafat, sat Ciupercenii Vechi, ar fi lovit câinele respectiv cu o bâtă”, se arată în comunicatul IPJ Dolj.

Poliţiştii au întocmit în această cauză un dosar penal pentru săvarşirea infracţiunii de rănire sau schingiuire a animalelor.

Copilul filmat are 9 ani.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.