Trupa Coldplay va deschide, pe 11 mai, gala Brit Awards cu un recital susţinut pe un ponton de pe râul Tamisa, în apropiere de arena O2, unde va avea loc show-ul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Recitalul grupului britanic va veni după lansarea single-ului „Higher Power”, programată pentru vineri.

Aceasta va fi a treia prezenţă a Coldplay pe scena Brit Awards în decurs de cinci ani. Trupa a mai deschis gala din 2016, cu „Hymn for the Weekend”, iar anul următor a cântat cu The Chainsmokers piesa „Something Just Like This”.

Coldplay a câştigat de-a lungul anilor trofeul „British Group” de patru ori, mai mult decât oricare altă trupă, de trei ori „British Album of the Year”, şi alte două premii Brit. În total, formaţia a primit 28 de nominalizări la Brit Awards, cele mai multe înregistrate de o trupă.

Brit Awards va fi primul show muzical organizat pe O2 în mai mult de un an.

Pe scena galei de anul acesta vor cânta Olivia Rodrigo, Arlo Parks, Dua Lipa, Griff (Rising Star 2021), Headie One şi Rag’n’Bone Man & P!nk cu Lewisham and Greenwich NHS Trust Choir.

Ceremonia, găzduită de actorul Jack Whitehall, va fi transmisă de ITV şi ITV Hub.

Gala Brit Awards va avea loc cu public şi va face parte dintr-un studiu al Guvernului britanic privind desfăşurarea evenimentelor live după pandemie.

Va fi permisă participarea a 4.000 de oameni. Ei nu vor fi obligaţi să poarte măşti sau să păstreze distanţa fizică, dar trebuie să prezinte înainte de acces un test Covid-19 cu rezultat negativ.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.