Rapperul american Sean Combs a anunţat că şi-a schimbat din nou prenumele mijlociu, relatează Billboard.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

De la începutul anilor 1990, Combs a ales, pe rând, prenumele Puff Daddy, P Diddy, Puffy şi Diddy.

De această dată, a preferat „Love”. El a publicat pe reţelele de socializare o imagine cu permisul său de conducere pe care se află numele complet, oficial. „Bun venit în era dragostei”, a scris Combs.

Rapperul, de trei ori premiat cu Grammy, fondator al reţelei Revolt TV s-a născut pe 4 noiembrie 1969, în New York, sub numele Sean John Combs. Când şi-a început cariera în rap, se numea Puff Daddy. Apoi a fost P. Diddy, Puffy şi, ulterior, Diddy. În 2017, el a anunţat că va prelua numele Brother Love, însă la scurt timp a spus că a glumit.

Cel de-al şaselea album de studio al lui, cel mai recent, a apărut în 2006, cu titlul „Press Play”, şi a ajuns pe primul loc în Billboard 200. Cel mai recent single lansat de el este „Watcha Gon' Do?” feat. Notorious B.I.G. şi Rick Ross, apărut în 2017.

Anul trecut, Combs a acceptat premiul Industry Icon la gala de dinaintea Grammy.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.