Actorul Alexander Skarsgård, cunoscut din „Big Little Lies”, face parte din distribuţia celui de-al treilea sezon al serialului „Succession”, producţie HBO.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Skarsgård va fi Lukas Matsson, descris drept un fondator şi CEO de succes al unei companii de tehnologie. El se alătură astfel distribuţiei alcătuite din Brian Cox, Jeremy Strong, Kieran Culkin, Sarah Snook, Hiam Abbass, Nicholas Braun, Peter Friedman, Matthew Macfadyen, Alan Ruck şi Rob Yang.

Alexander Skarsgård a fost premiat cu Emmy şi cu un Glob de Aur pentru rolul din primul sezon al „Big Little Lies” (HBO). El a mai jucat în „True Blood” şi „Generation Kill”, seriale ale reţelei de televiziune. Cel mai recent, a lucrat pentru producţiile TV „The Little Drummer Girl” şi „The Stand”.

În film, a jucat în „Godzilla vs. Kong” şi este cunoscut pentru rolurile din „The Aftermath”, „Long Shot” şi „The Legend of Tarzan”.

Producţia pentru al treilea sezon „Succession” trebuia să înceapă la începutul anului trecut, însă a fost amânată din cauza pandemiei. Ea se derulează în prezent în New York.

Jesse Armstrong a creat serialul şi el este şi showrunner şi producător executiv alături de Adam McKay, Frank Rich, Kevin Messick, Will Ferrell, Jane Tranter, Mark Mylod, Tony Roche, Jon Brown şi Scott Ferguson.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.